🔻لطفا خودتان را معرفی بفرمائید؟

مریم خزایی هستم کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی، دکترای کاربردی مدیریت فرهنگی، مدرس دانشگاه، نویسنده کتاب، فعال و مربی در عرصه ورزش، رئیس کمیته دارت و هیئت انجمن های ورزشی کارگری استان .در حال حاضر به عنوان مدیرعامل خیریه باران همدلی مشغول به فعالیت هستم.
🔻اگرممکن است در مورد خیریه باران همدلی بیشتر صحبت کنید؟
خیریه باران همدلی در عرصه کمک و یاری رساندن به بیماران مبتلا به سرطان در سطح استان فعالیت می کند
این خیریه یک شخصیت حقوقی مستقل و صاحب سایت و حساب ویژه است که مجوز های قانونی لازم را از سازمان های مربوطه اخذ کرده است
🔻در مورد سابقه و رزومه این خیریه و زمان آغاز به کار آن توضیح بدهید؟
این خیریه پیش از این به نام سماوات از سال ۹۴ شروع به فعالیت کرده و در این راستا به کمک و یاری رساندن به بیماران فعالیت داشته است. از فروردین سال ۱۴۰۱ مجدداً با هیئت مدیره و نام جدید «باران همدلی» فعالیت خود را ادامه داد، و کار را با ارایه کمک و حمایت از بیماران سرطانی آغاز کرده است.
🔻بفرمائید این خیریه چه خدماتی به بیماران سرطانی ارائه می دهد؟
خدمات ما به بیماران سرطانی شامل: ارائه محل اسکان و غذای رایگان به بیماران ،مشاوره پزشکی توسط پزشکان متخصص سرطان و مشاوره تخصصی روانشناسی در این حوزه به بیماران و همچنین پرداخت هزینه ایاب و ذهاب بیماران به تهران و سایر شهرستان ها از طریق تهیه بلیط اتوبوس می باشد. شایان ذکر است خدمات متفاوت دیگری نیز در کنار این خدمات به بیماران سرطانی و یک نفر همراه بیمار ارائه می شود.
ما در خیریه باران همدلی ، با دو خیریه بزرگ در تهران و خوزستان تفاهم نامه و همکاری داریم خیریه مهرانه زنجان و خیریه امام حسن مجتبی در دزفول که هر دو از خیریه های بزرگ کشور به حساب می آیند ،ما بیماران را که تمایل داشته باشند برای ادامه درمان به دزفول بروند ، جهت درمان به دزفول معرفی میکنیم که در آنجا خیریه امام حسن مجتبی، بیماران را تحت پوشش حمایتی خود قرار می دهند.
🔻در مورد خدمات این خیریه درسال گذشته توضیح بدهید؟
ما در خیریه باران همدلی در طول سال گذشته تقریبا ۱۲۰۰ روز نفر در تهران به بیماران خدمات اسکان ارائه دادیم که بیمار با یک نفر همراه بیمار از محل اسکان رایگان و سه وعده غذای رایگان در شبانه روز بهره می بردند.
🔻چه برنامه هایی برای آینده خیریه باران همدلی دارید؟
خیریه باران همدلی به کمک مردم به بیماران خدمات میدهد و از هیچ نهاد یا سازمانی کمک نمیگیرد در اصل تکیه گاه این خیریه مردم هستند ما هم به خاطر مردم فعالیت میکنیم در نظر داریم اگر بتوانیم خیرین بیشتری را جذب کنیم اگر این مهم میسر شود ، تعداد خیرین ما زیاد شود ما قوی تر می شویم و می توانیم خدمات بیشتری به بیماران هم استانی ارائه دهیم.
در نظر داریم در آینده یک درمانگاه تخصصی برای درمان رایگان بیماران سرطانی استان بسازیم که این بیماران ناچار نباشند برای مداوای خود به استان های دیگر سفر کنند و در شهرهای دیگر سرگردان باشند این مهم به کمک خیرین بزرگ و مردم استان اتفاق خواهد افتاد.
🔻در طول خدمت خود به عنوان مدیرعامل خیریه باران همدلی چه خاطره های خوبی دارد؟
وقتی به کمک خیرین لبخندی بر لب بیماران و همراهانشان می نشیند احساس رضایت و خوشحالی می کنیم که بیانش در قالب واژه ها نمی گجد
بیماری سرطان بیماری سختی است و کار کردن با این بیماران بسیار سخت تر، زمانی که درد هم نوع و هم وطنم را حس می کنم ، اگر بتوانم باری از روی دوششان بردارم ویاری کنم درمان شوند خیلی خوشحال می شوم،
خانم خزایی که اشک در چشمانش جمع شده بود گفت بیماری داشتیم که مادر یک خانواده بود و فرزندی سه ساله داشت که بخاطر نداشتن تمکن مالی قرار بود یکی از چشمانش را تخلیه کنند و خانواده اش خیلی ناراحت بودند وقتی به کمک خیریه باران همدلی توانستیم مشکلاتش را حل کنیم و درمانش را کامل کند و چشمش تخلیه نشود من خیلی خوشحال شدم و این بهترین خاطره من در حضور مردم در خیریه باران همدلی و کمک به بیماران بود.
🔻آیا اسیب های اجتماعی پیرامون خانواده بیماران سرطانی وجود دارد؟
بله متآسفانه آسیب های اجتماعی زیادی پیرامون زندگی بیماران سرطانی وجود دارد آنها برای نجات جان بیمار ناچار میشوند اموالشان را بفروشند ابتدا خودرو سپس ساختمان محل زندگی و بعد از آن وسایل زندگی خود را می فروشند و این وضعیت هم برای بیمار و خانواده اش و هم برای فعالان خیرین این حوزه بسیار ناراحت کننده است،یکی دیگر از آسیب های اجتماعی از دست دادن شغل بیمار بخاطر ضعف جسمی اوست، همه می دانند کسی که شغل ندارد چه اتفاقات ناگواری به دنبال بی کاری برایش پیش می آید
مواردی داریم که هم مادر سرطان دارد هم فرزند و هم نوه و یا خانواده علاوه بر داشتن بیمار سرطانی، کودک معلول هم دارند و این خیلی دردناک است آسیب های اجتماعی به خاطر ناراحتی های روحی خانوادهها ایجاد می شود که باعث می شود نتوانند مثل یک شخص سالم در جامعه با آرامش زندگی کنند .
🔻مردم و خیرین چگونه میتوانند با شما در ارتباط باشند و به شما کمک کنند ؟
کسانی که میخواهند با ما همکاری کنند می توانند از طریق سایت خیریه باران همدلی و همچنین با مراجعه به دفتر خیریه واقع در لرستان -خرم آباد خیابان مطهری سرچشمه خیابان شهید مسعود گرشاسبی پلاک ۱۶ طبقه دوم دفتر خیریه باران با کد پستی: ۶۸۱۳۸۵۶۵۹۹
و شماره تلفن:۰۶۶۳۳۳۳۶۹۶۶
و شماره همراه۰۹۰۵۹۶۳۳۱۷۸و
۰۹۰۵۹۶۳۳۱۷۹ تماس حاصل کنند
راه ارتباطی خیریه باخیرین برای واریز کمک های نقدی،حساب بانک تجارت :
۲۷۰۱۱۳۲۰۰۱
۵۸۵۹۸۳۷۰۰۹۸۶۴۱۲۱
کمک آنلاین از طریق سایت:
http://baranehamdeli.ir
لازم به یاد آوری است حساب ها و شماره های بالا فقط بنام خیریه باران همدلی می باشد.
🔻در ارتباط با بیماران چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
ما به بیماران سرطانی خدمات میدهیم اما بیماران به هر قیمتی نیازمند کمک ما نیستند باید کرامت و عزت نفس بیمار رعایت شود اگر کمک غیر نقدی باشد مثلاً لباس و کفش باشد باید سعی کنیم نو باشند یا حداقل کمتر استفاده شده باشند
🔻در ارتباط کسانی که با کمک های ناچیزی قصد کمک دارند چه نظری دارید؟
ما دست رد به سینه هیچ شخص خیری نمیزنیم حتی اگر کسی از ما بخواهد در ماه فقط یک ساعت کمک کند با افتخار از ایشان استقبال میکنیم .
🔻شماچه انتظاری از همشهریان برای حمایت از بیماران سرطانی دارید؟
انتظار من از همشهریان این است که دست همشهریان نیازمند خود را بگیرند
🔻حرف پایانی شما در باره حمایت از بیماران سرطانی چیه؟
همانطور که لرها به مهربانی و مهمان نوازی شهرت دارند شایسته است این مهربانی و بودجه این مهماننوازی ها را به بیماران سرطانی کمک کنیم زیرا همه ما مسافر چرخ و فلک زندگی هستیم دیر یا زود باید از این چرخ و فلک پیاده شویم خوشا به حال آن کسانی که در پایان خط زندگی شرمنده همشهری هایشان نیستند که می توانستند به او کمک کنند و نکردند.
بیاییم قطراتی باشیم از نوع همدلی تا دریایی به وسعتِ دل تک تک شما عزیزان ایجاد کنیم.

پایان پیام/
ثبت نظر شما